Διανομή Δικαιωμάτων 2019

Αθήνα, 18/10/2019

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

 

Συναδέλφισσες / Συνάδελφοι,

Παρ’ όλες τις δυσμενείς συνθήκες της αγοράς είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη φετινή μας διανομή.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι η κάθε διανομή δεν είναι ίδια ούτε με τις προηγούμενες, ούτε με τις επόμενες. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα play lists που παίρνουμε μπορεί να παρουσιάζουν χρήση ρεπερτορίου που δεν παιζόταν πέρσι και που ίσως να μην παιχτεί την επόμενη χρονιά.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος, κάποιοι μπορεί να εισπράξουν πολύ περισσότερα, ενώ κάποιοι άλλοι πολύ λιγότερα από αυτά που εισέπραξαν πέρσι ενώ κάποιοι να εισπράξουν σχεδόν τα ίδια με τα περσινά. Είμαστε όμως στη διάθεση όλων να συζητήσουμε και να εξηγήσουμε τα πάντα, σε όποιον χρειαστεί επεξηγήσεις, διευκρινίσεις κ.λπ. Και βέβαια, είμαστε πάντα ανοιχτοί σε οποιονδήποτε έλεγχο.

Διευκρινίζουμε ότι στο ποσό που θα λάβετε συμπεριλαμβάνονται και δικαιώματα προηγούμενων ετών που εισπράξαμε μέσα στο 2018.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ απαιτείται υπογραφή νέας σύμβασης ανάθεσης, την οποία μπορείτε να διαβάσετε στον ιστότοπό μας https://apollon.org.gr/wp-content/uploads/2018/11/.pdf. Για το λόγο αυτό, πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα.

Όπως πάντα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του οργανισμού μας για να κλείσετε ημέρα και ώρα πληρωμής. Επισημαίνουμε, αν και είναι γνωστό σε όλους, ότι χωρίς ραντεβού είναι αδύνατο να γίνει πληρωμή.

Κατόπιν τούτων, ελπίζουμε να γίνεται κατανοητό ότι:

α) η υπογραφή σύμβασης δεν μπορεί να γίνει μέσω εκπροσώπου

β) χωρίς υπογραφή σύμβασης δεν μπορεί να γίνει πληρωμή

γ)  η πληρωμή από φέτος θα γίνεται ΜΟΝΟ στον προσωπικό λογαριασμό του καθενός, δεδομένου ότι, μετά από πολύ και σκληρό αγώνα, καταφέραμε να ψηφιστεί η τροπολογία για το ακατάσχετο των Πνευματικών και Συγγενικών δικαιωμάτων (δείτε και https://apollon.org.gr/νομικά/νόμος-4605-2019-αρ-85)

Όποιος συνάδελφος έχει Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών πρέπει οπωσδήποτε να το φέρει για να πληρωθεί. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΜΠΛΟΚΑΚΙ). Όποιος δεν έχει ή έχει κάνει διακοπή, θα υπογράφει υπεύθυνη δήλωση.

Η πληρωμή θα γίνεται μέσω τραπέζης, γι’ αυτό παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το ΙΒΑΝ του λογαριασμού σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Ο Πρόεδρος                                     Ο Γενικός Γραμματέας
                             Γρηγόρης Λαμπριανίδης                                           Γιάννης Σαρόγλου

Leave a Reply