Έκτακτη Aνακοίνωση

 

Αθήνα 16/3/2020

Έκτακτη ανακοίνωση

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τους τελευταίους τρεις μήνες η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από τις συνέπειες της πανδημίας του ιού Covid-19. Η χώρα μας, ακολουθώντας το παράδειγμα και άλλων χωρών, προχώρησε σε λήψη αυστηρών μέτρων λόγω της άμεσης ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του ιού.

Το Δοικητικό Συμβούλιο του “ΑΠΟΛΛΩΝ”, έχοντας πλήρη αίσθηση κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης, προκειμένου να προστατεύσει τόσο τα μέλη όσο και τους εργαζόμενους στον οργανισμό, έκρινε σκόπιμο να προβεί στο κλείσιμο των γραφείων μας μέχρι νεωτέρας και την εξ’ αποστάσεως εργασία των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα:

1. Από 16/3/2020 τα γραφεία μας στην οδό Σαπφούς 10 θα παραμείνουν κλειστά για τα μέλη και οποιονδήποτε επισκέπτη, μέχρι νεωτέρας.

2. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες ώστε οι υπάλληλοι να δουλεύουν από το σπίτι τους χρησιμοποιώντας τεχνολογίες remote

3. Καθημερινά θα βρίσκεται στα γραφεία μας ένα (1) μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από τις 10:30 μέχρι τις 17:00 προκειμένου να γίνονται οι απαραίτητες επαφές με άλλους οργανισμούς Ελλάδας και εξωτερικού, υπουργεία, υπηρεσίες κ.α

4. Όλα τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν με τον οργανισμό μέσω e-mail στο info@apollon.org.gr

5. Η κατάθεση νέου ρεπερτορίου θα συνεχιστεί απρόσκοπτα με απ’ ευθείας ηλεκτρονική αποστολή των αρχείων σας στο katerina@apollon.org.gr

6. Οι εργασίες καταχώρισης playlists από χρήστες συνεχίζουν κανονικά

 

Σας διαβεβαιώνουμε ότι πράττουμε ό, τι είναι δυνατόν προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την διανομή μας το Φθινόπωρο όπως κάθε χρόνο.

 

Τέλος, σας παροτρύνουμε να ακολουθείται πολύ προσεκτικά και με αίσθημα ευθύνης τις οδηγίες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και ευχόμαστε να επανέλθει όλος ο κόσμος στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν.

 

Το ΔΣ του «ΑΠΟΛΛΩΝ

Leave a Reply