Διανομή δικαιωμάτων του έτους 2022

                 

Αθήνα, 13/11/2023

Διανομή 2023 για τις εισπράξεις του έτους 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συναδέλφισσες / Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού μας αναγγέλλει την έναρξη της φετινής διανομής, την Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023. Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι σε επίπεδο συνολικού ποσού θα είναι από τις καλύτερες που έχει ποτέ πραγματοποιήσει ο οργανισμός μας. Τούτο οφείλεται στο ότι καταφέραμε να εισπράξουμε αρκετές αναδρομικές οφειλές, κυρίως από το άρθρο 18 (λευκή κασέτα).

Υπενθυμίζουμε σε όσους το ξέρουν και ενημερώνουμε όσους δεν το ξέρουν ότι ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ Ή ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ. Είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε πολύ καλά τους λόγους. Παρ’ όλα αυτά είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε να ενημερώσουμε για τους λόγους για τους οποίους δε σχετίζεται η μία διανομή με την άλλη.

Για την είσπραξη των χρημάτων, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία στο τηλ. 210-3252980 εσωτ. γραμμή 7, από τις 13 Νοεμβρίου 2023, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 10:30 έως 17:00 για να κλείσετε ραντεβού. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού που επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση των δικαιωμάτων σας. Επισημαίνουμε ότι χωρίς ραντεβού είναι αδύνατο να γίνει πληρωμή.

Τα άτομα τα οποία, για σοβαρούς λόγους, αδυνατούν να περάσουν από τα γραφεία μας (λόγοι υγείας ή διαμένουν εκτός Αθηνών), θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία στο τηλ. 210 3252980, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 10:30 έως 16:00, προκειμένου να τακτοποιηθεί ο τρόπος πληρωμής.

Αναμένοντας άμεσα την επικοινωνία σας, προκειμένου να πληρωθείτε, σας χαιρετούμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                          Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας

                                Γρηγόρης Λαμπριανίδης                  Ντίνος Γεωργούντζος