Επιστολή Διανομής Δικαιωμάτων 2016-2107

Αθήνα, 8/12/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Συναδέλφισσες / Συνάδελφοι,

Παρά τις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, στις οποίες πρέπει να προστεθεί και αυτή της προσαρμογής του Οργανισμού μας στο νέο νόμο που ψηφίστηκε, γι’ αυτό και παρουσιάστηκε μία μικρή καθυστέρηση, καταφέραμε να φτάσουμε στη φετινή διανομή.

Αισθανόμαστε όμως την ανάγκη να γίνουμε κουραστικοί, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η κάθε διανομή δεν είναι ίδια ούτε με τις προηγούμενες, ούτε με τις επόμενες. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα play lists που παίρνουμε μπορεί να παρουσιάζουν χρήση ρεπερτορίου που δεν παιζόταν πέρσι και που ίσως να μην παιχτεί την επόμενη χρονιά.

Με λίγα λόγια, όπως πάντα, έτσι και φέτος, κάποιοι μπορεί να εισπράξουν πολύ περισσότερα, ενώ κάποιοι άλλοι πολύ λιγότερα από αυτά που εισέπραξαν πέρσι ενώ κάποιοι να εισπράξουν σχεδόν τα ίδια με τα περσινά.

Ελπίζουμε λοιπόν φέτος να θυμηθούν όλοι τους λόγους που μπορεί να πάρουν περισσότερα ή λιγότερα.

Ωστόσο, όπως πάντα, έτσι και φέτος, είμαστε στη διάθεση όλων να συζητήσουμε και να εξηγήσουμε τα πάντα, σε όποιον χρειαστεί επεξηγήσεις, διευκρινίσεις κ.λπ. Και βέβαια, είμαστε πάντα ανοιχτοί σε οποιονδήποτε έλεγχο.

Διευκρινίζουμε ότι για το 2017 δεν έχουν εισπραχθεί όλα τα χρήματα. Έτσι λοιπόν, στη φετινή διανομή θα μοιραστούν μόνο τα ποσά που εισπράχθηκαν, ενώ τα υπόλοιπα θα μπουν στη διανομή που θα γίνει του χρόνου. Και αυτό συμβαίνει γιατί μας υποχρεώνει ο νέος νόμος που προαναφέρουμε.

Όπως πάντα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του οργανισμού μας για να κλείσετε ημέρα και ώρα πληρωμής. Επισημαίνουμε, αν και το γνωρίζετε, ότι χωρίς ραντεβού είναι αδύνατο να γίνει πληρωμή. Η προσέλευσή στα γραφεία του Οργανισμού είναι απαραίτητη προκειμένου να υπογράψετε τα απαραίτητα έγγγραφα για τη φορολογική τακτοποίηση. Όποιος συνάδελφος έχει Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών πρέπει οπωσδήποτε να το φέρει για να πληρωθεί. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΜΠΛΟΚΑΚΙ). Όποιος δεν έχει ή έχει κάνει διακοπή, θα υπογράφει υπεύθυνη δήλωση.

Η πληρωμή θα γίνεται μέσω τραπέζης, γι’ αυτό παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το ΙΒΑΝ του λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Γρηγόρης Λαμπριανίδης                          Γιάννης Σαρόγλου

Leave a Reply